Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи управляващи

...
Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи управляващи
Коментари Харесай

Родителите на убитото от дрогиран момиче познавали майка му и баща му

„ Преди два дни аз прегръщах щерка си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи ръководещи и всички на пътя, направете по този начин, че децата ни да са живи. Когато ги изпратим, да се завърнат при нас ”.

Това каза бащата Анатолий на починалата 22-годишна жена при злополука с дрогиран в Шумен пред NOVA.
-->
Мъжът настоя за промени в законодателството за всички, които си разрешават да сядат зад кормилото под въздействието на алкохол и опиати.

" 2 секунди са ѝ били нужни, за да направи завоя, поради който я няма ”, уточни той. По негови данни дрогираният водач, блъснал колата на щерка му, се е движил със скорост 185 км/ч.„ Слънцето изгрява за всички, само че у дома едното наше слънце към този момент го няма. Не знам по какъв начин ще продължим оттук насетне. Детето ни беше прелестно. Загубата е прекомерно огромна ”, сподели майката на жертвата.  

Родителите на починалото момиче споделиха, че познават майката и бащата на дрогирания водач. Видели ги за малко и пред болничното заведение. 

Тежката злополука лиши живота на 22-годишна студентка от Шумен, откакто колата є била блъсната от “Волво ”, карано от възпитаник на 18 г. Пробата от тест за опиати била позитивна, споделиха от полицията. Това е следващ случай с лидер със подозрения за приложимост на дрога, който провокира смъртоносна злополука. Според окръжния прокурор на Шумен Орлин Куздов казусът набира пандемични размери и би трябвало да се вземат незабавни ограничения, написа " Труд ".

Катастрофата стана на бул. ”Симеон Велики ”, след 21 ч в сряда. 18-годишният лидер на джип “Волво ” не пропуснал влезлия в кръстовище “Ситроен Саксо ” и го блъснал странично. После се превъртял няколко пъти и паднал по таван. Френското возило било затиснато от задницата на преобърнатото “Волво ”. 22-годишната шофьорка на ситроена умряла в болничното заведение. Нейната 43-годишна спътничка е оставена за лекуване с фрактура на пубисна кост.

Шофьорът на “Волво ”-то се отървал незасегнат, също и спътникът му на 18 година Тестът за опиати на лидера Жечко К. се оказал позитивен за амфетамин, споделиха от полицията. Дал е и кръвна проба за разбор. Той има брошура от 5 месеца и един фиш за техническа нередовност. Според проверяващи лидерът е карал с над 80 км/ч.

По информация на неговия сателит, младежът е карал с висока скорост и за малко си отвлякъл вниманието.

“В сряда към 16 ч Жечко ми донесе здравна записка, че има стоматологичен проблем, бил е на интервенция и са му сложени три упойки. Не изглеждаше добре, говореше мъчно. Класна съм му от 4 години, триумфът му е доста добър. Не мога да го оправдая, шофирането му е било неразумно, само че нямам доверие да е взел опиати ”, сподели пред “Труд ” класната на водача Деница Спасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР